Kérdése van? Hívjon minket! +36-34/999-655

Jakuzzik, masszázsmedencék

Ami a kanapék helyébe lépett…

Ami a 20. század embereinek a kanapé, az a mai családoknak egy kényeztető masszázsmedence, ahol úgy beszélgethet családjával, barátaival, hogy közben a fellegekben érzi magát. A WD Spa masszázsmedencéje elhozza a földi paradicsomot, Önnek csak a kellemes társaságról kell gondoskodnia.

 

A 8 leggyakoribb érv egy otthoni
masszázsmedence mellett, avagy miért
szereznek egyet otthonra a legtöbben?

1.Este munka után tökéletesen relaxál és a leghatékonyabb stresszoldó. Serkenti a keringést, ezáltal stimulálja a szervezet méregtelenítő folyamatait.

2.Higiénikus otthoni wellness-élmény azoknak, akik tartanak vagy egyenesen viszolyognak a közfürdők több száz embert “kényeztető” vizeitől.

3.Sportolás utáni lazításra, ízületi fájdalomra érezhető enyhülést hoz, akár az idősebb korosztály számára is.

4.Összehozza a családot és a barátokat, hisz egy jakuzzi a kertben a legjobb baráti beszélgetések és borozások XXI. századi elegáns kanapéja.

5.Mára már nem csak a Wellness hotelek ékszerdoboza egy jakuzzi, hanem egy szauna vagy úszómedence tökéletes kiegészítője is.

6.A masszázsmedence trendi partykellék, ugyanakkor meghitt romantikus pillanatok ideális helyszíne.

7.Ha nincs ideje elutazni, akkor innentől bármikor tarthat az otthonában egy tökéletes wellness hétvégét.

8.Értéknövelő egy esetleges ingatlaneladás, vagy bérbeadás esetén. Az emberek 87%- ban a “jakuzzis” ingatlant bérlik ki, egy másik hasonlóval szemben, amelyből hiányzik a masszázsmedence.